top of page

.exe | cnc workshop

.exe cnc workshop je radionica koja se bavi proizvodnjom nameštaja i kompleksnih arhitektonskih formi u enterijerima. Nastaje 2009.god kao segment .exe arhitektnoskog studija čiji je rad pretežno obuhvatao projekte iz oblasti arhitekture i enterijera. Od samog početka .exe studio istražuje oblast složenih arhitektonskih formi, CAD i CAM tehnologija, 3D softvera i njihovu upotrebu u projektovanju. Povezivanjem CNC rutera 2009. godine studio oživaljava neke od svojih vizija i time započinje razvoj u izvođačkom smeru.

 

Vremenom .exe cnc prerasta u proizvodni pogon u kojem se realizuju različite vrste elemenata nameštaja enterijera, koji često svojom kompleksnošću zahtevaju inovativne pristupe u izradi. Jedan od vodećih principa je da fokus stoji na ostvarivanju specifičnih vizija dizajenera, zatim na samom kvalitetu izrade prateći različite trendove i materijale.

 

Rukovodeći se tim principima .exe cnc workshop uspešno realizuje projekte različite nemene od stambenih, poslovnih do hotela i vila, ostvarujući saradnju sa mnogobrojnim domaćim i inostranim dizajnerima i arhitektonskim biroima.

 

.exe cnc workshop prostire se na 1500 m2 i sastoji se od 40 kreativnih i kvalifikovanih ljudi u različitim segmentima proizvodnje: razrada, obrada, sklapanje, farbanje, montaža. Pored Beograda .exe cnc workshop ima svoje predstavništvo u Ulzenu, Nemačka. 

bottom of page